Generikus Amoxil olcsón eladó

Amoxil egy széles spektrumú antibiotikum aminopenicillin csoport . A hatásmechanizmus az anti -bakteriális és abból áll, hogy gátolja a baktériumok építési sejtfal amoxicillin érzékeny.

Sejtfal védik a baktériumok környezet és hatása Amoxicillin megakadályozza a terjedését. Amoxicillin lehet H. influenzae ellen hatásos , N. gonorrhoea, E. coli , pneumococcusok , streptococcusok és egyes törzsek Staphylococcusok . Mikroorganizmusok termelő penicillase van ellenállható az amoxicillin . A gyógyszer nem aktív felé mycobacteriumban , mikoplazmák , nemzetség Rickettsia , gombák , amőba , Plasmodium , vírusok és Pseudomonas aeruginosa és Proteus spp. (kivéve a P. mirabilis ) .

Adagolás és irányok
Vegye pontosan az orvos által előírt . Előtt közölje orvosával , hogy ezt a gyógyszert , ha allergiás cefalosporin ( Ceclor , Ceftin , Duricef , Keflex ) volt asztmás , súlyos máj-vagy vesebetegségben impairement , a vérzés vagy a véralvadási zavarok , mononukleózis vagy bármilyen allergiás reakció a történelemben . Lehet, hogy Amoxillin étellel vagy anélkül . A rágótabletta kell rágni , mielőtt lenyeli . Lenyelni Amoxillin kapszulát egészben, egy pohár vízzel.

óvintézkedések
Ez a gyógyszer csökkenti hatását bizonyos fogamzásgátló gyógyszerek. Folytassa, hogy ezt a gyógyszert, akkor is, ha jól érzi magát , mint az élet köre a baktériumok bizonyos sajátosságai . Ha megállt, hogy a gyógyszer mivel nem fejezte be a kúrát is okozhat a további terjedését és a termelő a rezisztens törzsek ezt a gyógyszert. Ne adja ezt a gyógyszert a betegek , akik hasonló tüneteket , mint a betegség okozta talán más típusú mikroorganizmusok . Antibiotikum gyógyszer is okozhat hasmenést , tájékoztassa orvosát, ha van . Ha szoptatni és vegye amoxicillin , a gyógyszeres kezelés kiválaszt tej és hasmenést okozhat, a baba . Figyelmeztetés orvosával, ha asztmás.

ellenjavallatok
Allergia amoxicillin vagy más penicillin antibiotikum.

Lehetséges mellékhatás
Amellett, allergia ( csalánkiütés , duzzanat , kiütés) lehetséges reakció amoxicillin lehet hasmenés, szédülés , gyomorégés , álmatlanság , hányinger, viszketés, hányás , zavartság, hasi fájdalom , véraláfutás könnyű .

gyógyszerkölcsönhatás
Amoxicillin nem ismert, hogy csökkentse hatását a fogamzásgátló tabletták , növeli felszívódását digoxin , növeli a mérgező metotrexat . Kiválasztás Az amoxicillin által vese lelassul az aszpirin .

elfelejtett adagot
Soha ne vegyen be kétszeres adagot az ezt a gyógyszert. Ha már majdnem eljött a következő adag , csak hagyja ki az elfelejtett adag , és továbbra is a gyógyszert az ütemezésnek megfelelően .

Overdose
Tünetei amoxicillin túladagolás lehet hányás, hányinger, hasmenés , rendellenességek víz-és elektrolit egyensúly . Keresse fel orvosát segítségért.

tárolás
Szobahőmérsékleten között 59 és 86F (15 – 30C) fénytől és nedvességtől .

This entry was posted in Antibiotikumok and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.