Generikus Cipro olcsón eladó

Cipro antimikrobiális széles spektrumú antibiotikum kapcsolatos fluorokinolonok csoporthoz . Ez a gyógyszer gátolja a DNS – giráz enzimet, a baktériumok, amely felelős a DNS- replikáció és celluláris szintézisének bakteriális fehérjék , ez okozza a haláluk így a kábítószer végez baktericid aktivitást.

Cipro ellen hatásos szaporító baktériumok , és ha azok a nyugalmi állapotban. Cipro kezelésére használják különböző körülmények és betegségek által okozott bakteriális fertőzés a tüdő , a vese és az urogenitális rendszer, a gyomor-bél -rendszer (száj, horpadások, pofák , a húgyhólyag és epeúti ) , a bőr , a nyálkahártyák és a lágy szövetek és mások. Ez ellen aktív számos különböző Gram-negatív aerob és Gram -pozitív baktériumok , mint a Salmonella , Shigella , Proteus , Chlamydia , Streptococcus, néhány faj Sraphybcoccus nemzetség.

Adagolás és irányok

Vegye Cipro pontosan úgy, ahogy volt, az orvos által felírt egy nagy pohár vízzel vagy anélkül is bevehető keresztül egyenlő időközönként . Igyál több vizet , mint máskor kezelés ideje alatt ezt a gyógyszert. Ne vedd együtt tejtermékekkel , mert csökkenti tevékenységét Cypro . Ne törje össze , ne rágja szét , vagy megtöri a bővített kiadás tabletta A tablettát egészben . Ha figyelembe a szóbeli folyadék lenyelni rágás nélkül a gyógyszert.

óvintézkedések

Azt megelőzően, hogy Cipro beszélje meg orvosával , ha szenved képezik vese-vagy májbetegség , súlyos izomgyengeség, ízületi problémák , a cukorbetegség , a kórtörténetében görcsrohamok , alacsony káliumszint a vérben , szívritmus zavar. Kerülje a hosszú expozíció a szervezet az UV sugárzásnak .

ellenjavallatok

Terhesség , szoptatás , epilepszia , a csecsemők és a tizenévesek , mint a fiatalabb, 18 év , túlérzékenység Cipro és más drogok fluorokinolonok csoport .

Lehetséges mellékhatás

Mellékhatások lehetnek: émelygés, hányás, hasmenés , hasi fájdalom, bőrkiütés, fejfájás , és a nyugtalanság , zavartság, hallucinációk, sápadt vagy megsárgult bőr, sötét színű vizelet , könnyen véraláfutás vagy vérzés. Ha Önnél a fent felsorolt hagyja abba Cipro és keresse fel orvosát .

gyógyszerkölcsönhatás

Cipro nem ajánlott , hogy a gyógyszert csökkenő savasság a gyomorban és a lúgos ásványvíz és gyógyszerek tartalmazó ionokat alumínium , cink, vas és magnézium miatt, hogy képesek csökkenteni felszívódását Cipro .

elfelejtett adagot

Soha ne vegyen be kétszeres adagot az ezt a gyógyszert. Ha már majdnem eljött a következő adag , csak hagyja ki az elfelejtett adag , és továbbra is a gyógyszert az ütemezésnek megfelelően .

Overdose

A túladagolás jelei lehetnek: görcsök , nehézség vizelési problémák , gyengeség , vagy azok kombinációja a kék ajkak és a sápadt bőr . Ha tegyük fel, hogy volt túl sok ez a gyógyszer forduljon orvosához segítségért .

tárolás

Szobahőmérsékleten között 59-77 ° F ( 15-25 ° C ), fénytől és nedvességtől , a gyerekek és a háziállatok. Nem fagyasztható Cipro , ha Ön , mint folyadék , és tároljuk hűtőszekrényben .

This entry was posted in Antibiotikumok and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.