Generikus Clomid olcsón eladó

Clomid egy nem- szteroid anti – ösztrogén. Mechanizmusa tevékenysége áll egy meghatározott kötelező a receptor ösztrogén a petefészekben és hypophis . A betegek alacsony ösztrogén szintje a szervezetben okoz az ösztrogén hatása, és az is a magas ösztrogén szint okoz anti – ösztrogén hatású.

A kis dózisú növeli gonadotropinok ( prolaktin , follikulus stimuláló hormon , FSH és interstitialis sejt stimuláló hormon ) , serkenti a peteérést , nagy dózisban lassítja gonadotropinok . Az egész akció a Clomid áll stimuláció ovuláció fordul elő, és előkészíti a testet a terhesség. Ez a gyógyszer lehet használni a férfi betegek meddőség okozta alacsony termelés sperma.

Adagolás és az irány

Clomid beadása ösztönözni ovuláció 50 mg 1 alkalommal naponta lefekvés előtt , kezdve az 5. napján a menstruációs ciklus alatt 5 napig ( ennek hiányában a ciklus – bármikor) . Abban az esetben, nincs hatása (ovuláció nem következik be 30 napon belül) növelheti az adagot 150 mg / nap, vagy meghosszabbítsák a tanfolyam, hogy 10 nap. Vegye pontosan előírt , ne vegye be a gyógyszert nagyobb mennyiségben .

óvintézkedések

Előtt , hogy Clomid értesítse orvosát, ha valaha allergiás reakció alakult ki clomiphene, májbetegségek, depresszió , thrombophlebitis . Ez a gyógyszer okozhat látási zavarok , szédülés , vagy szédülés, különösen akkor , ha szüksége figyelmes vezetés, illetve gépek , amely megköveteli a magas koncentráció a figyelem .

ellenjavallatok

Túlérzékenység , máj-vagy veseelégtelenség, metrorrhagia ismeretlen etiológiájú , petefészek ciszták , daganatok a nemi szervek , tumor vagy alulműködése , a hipofízis , endometriosis, petefészek elégtelenség együtt hyperprolactinaemia , terhesség .

Lehetséges mellékhatás

Együtt allergiás tünetek, mint az ajkak , a nyelv , vagy az arcon vagy csalánkiütés néhány beteg esetében jelenhet meg a következő feltételeknek: petefészek megnagyobbodása jelentkező hasi vagy kismedencei fájdalom , bőrpír, hányinger, hányás, vagy hasmenés , homályos látás , fejfájás, abnormális méh vérzés .

gyógyszerkölcsönhatás

Tájékoztassa orvosát , laboratóriumi üzemeltetők az összes gyógyszer és gyógyhatású készítményeket szed , ha kezelik Clomid .

elfelejtett adagot

Ha kihagyott egy adagot, vegye be , amint eszébe jut, de akkor nem, ha már majdnem eljött a következő bevitel által a menetrend. Ha igen, a kihagyott adagot . Ne próbálja meg pótolni a kihagyott adag pótlására azáltal, hogy egy extra egyet .

Overdose

Ha azt gyanítja, hogy túl sok volt a gyógyszer kérjen azonnali orvosi segítséget.

tárolás

Tárolja Clomid , száraz helyen , napfénytől védve , szobahőmérsékleten 15-30 C ( 59-86 F) .

This entry was posted in Women's Health and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.