Generikus Lasix olcsón eladó

Lasix Furosemide egy kacsdiuretikum ami gyors és rövid diuresist . Ez rendelkezik nátriuretikus hatása is csökken , és a Cl- szinteket a vérben , növeli a kiválasztás a K +, Ca2 + , Mg2 + . Behatol a vese tubulus növekvő sűrű végtag Henle hurok gátolja újra felszívódását Na + és Cl- .

A megnövekedett kiválasztását Na + másodlagos intenzívebb vízürítés történik, és , valamint a nagyobb váladék a K + a distalis része a vese csatornákban. Egyidejűleg kiválasztódását Ca2 + és Mg2 + növekszik. Furoszemid kezelésére használják ödéma szindróma krónikus szívelégtelenségben (fok II és III) , cirrhosis , vese betegségek , akut szívelégtelenség (tüdőödéma ) , agyi ödéma , magas vérnyomásos krízis , artériás magas vérnyomás és mások.

Adagolás és az irány

Vegye ahogy azt az orvos előírta .

óvintézkedések

Használat előtt furoszemid, konzultáljon orvosával, ha Ön vesebetegségben szenved , májbetegség , köszvény, lupus , a cukorbetegség , vagy allergia szulfonamidok gyógyszerek . Kerülje a kiszáradt furoszemid tesz vizelni gyakrabban. Ne hagyja abba a gyógyszer szedését akkor is, ha jól érzi magát , mint a magas vérnyomás gyakran nincsenek tünetei . Kerülje a gyógyszer szedését , ha terhes vagy szoptat.

ellenjavallatok

Túlérzékenység , akut veseelégtelenség anuria , súlyos májelégtelenség , máj kóma és precoma , stenois a húgycső , akut glomerulonephritis , húgyúti elzáródás , precoma , hyperglykaemiás kóma , köszvény , artériás hypotensio , szívroham, hasnyálmirigy-gyulladás és mások.

Lehetséges mellékhatás

Forduljon orvoshoz az orvoshoz , ha az allergiás tünetek , vagy bármely következő feltételeknek: szájszárazság, szomjúság , hányinger, hányás , gyengeség, álmosság, nyugtalan vagy hibbant , gyors vagy szabálytalan szívverés , izomfájdalom , kevesebb, mint máskor , vagy vizelés hiánya vizelés , könnyen véraláfutás vagy vérzés , piros hólyagos bőrkiütés , hajhullás .

gyógyszerkölcsönhatás

Halláskárosodás következhet be, ha furoszemid adják aminoglikozid antibiotikumokkal ( gentamicin és mások ), vagy Edecrin – más vízhajtó. Furoszemid egyidejű alkalmazása és az aszpirin okozhat a vér magas aszpirin és az aszpirin mérgező . Furoszemid képes csökkenteni a lítium kiválasztódását a veséken keresztül. Szukralfát ( Carafate ) csökkenti a hatását furoszemid . Bevitt lenyelése furosemid Szukralfát kell választani két óra.

elfelejtett adagot

A gyógyszer néha beadni egyszer használható , így nem kell egy adagolást . Ha az előírtnál Furosemide rendszeresen elfelejtettem bevenni egy adagot, vegye be , amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő bevitel. Folytatás a szokásos adagoláshoz. Nem kompenzálják a kihagyott adagot vesz egy extra egyet .

Overdose

Abban az esetben, étvágytalanság , fülcsengés, súlyos gyengeség , szédülés , zavartság, szédülés, vagy ájulás , kérjen azonnali orvosi figyelmét .

tárolás

Tartsa távol a gyerekektől , szobahőmérsékleten , száraz és sötét helyen.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.