Generikus Levitra olcsón eladó

Levitra egy szájon át használt gyógyszer merevedési zavar kezelésére . Szexuális stimuláció hatására a termelés és a nitrogén-monoxid az idegek végződések a barlangos testek a pénisz ezáltal aktiválja guanil-cikláz enzimet . Guanilát cikláz annak viszont felelős a termelés ciklikus guanozin -monofoszfát ( cGMP).

A cGMP okok kiszélesítése és pihenés a vér hajók vért a pénisz . Levitra megakadályozza foszfodiészteráz -5 enzimet tönkretegyék cGMP , és ezáltal segít, hogy támogassa a vér áramlását a pénisz .

Adagolás és az irány

Az ajánlott adag Levitra 10 mg naponta vett egy órával a közösülés előtt . Ha nem mellékhatások százból az adag emelhető 20 mg-ig . Abban az esetben, a káros hatások a dózis csökkenthető napi 5 mg . Ne vegyen be több , mint egy lapján Levitra egy nap.

óvintézkedések

Levitra nem vizsgálták az emberek szív-és érrendszeri betegségek , ezért célszerű elkerülni Levitra , ha azoknál a betegeknél , akiknek a stroke vagy szívelégtelenség , vagy a szívroham a történelem , különösen a legutóbbi hat hónapban. Előtt , hogy Levitra tájékoztassa orvosát , ha Ön vese-vagy májbetegség , a vérzési rendellenesség , gyomorfekély, vagy öröklött retina rendellenesség, mint például a retinitis pigmentosa , allergiás reakció a gyógyszer , vagy bármilyen más gyógyszert , a hímvessző , mint a szögelt , barlangos fibrózis ( Peyronie -betegség) , valamint az olyan betegségek , amelyek hozzájárulnak a fejlesztési priapizmus ( sarlósejtes anaemia , myeloma multiplex , leukémia, vagy leukémia ) .

ellenjavallatok

Levitra ellenjavallt a túlérzékenység az összetevők is kezelt szerves nitrátok , a betegek 16 év alatti yo , vagy azok, akik HIV- proteáz-gátlók , úgymint az indinavir ritonavir .

Lehetséges mellékhatás

Levitra általában jól tolerálható és a mellékhatások fordulhatnak elő , ha átmeneti . A leggyakoribb mellékhatások: fejfájás , kipirulás ( vérbőséget személy ), gyakori , szédülés, hasmenés jelenség , hányinger , orrdugulás . Több ritka és szokatlan káros hatások fényérzékenységet a bőr , a magas vérnyomás , hátfájás , könnyező szemek , alacsony vérnyomás, izomfájdalom , a hímvessző .

gyógyszerkölcsönhatás

Levitra anyagcseréjét is gátolja eritromicin , ketokonazol ( Nizoral ) , itrakonazol ( Sporanox ) indinavir ( Crixivan ) és ritonavir ( Norvir ) . Levitra csökkenti a koncentrációt a ritonavir és indinavir . A kezelt betegek nitrátok Levitra súlyosbíthatja mellkasi fájdalmat azáltal, hogy növeli a pulzusszámot és csökkenti a vérnyomást. Levitra képes eltúlozni a vérnyomáscsökkentő hatása az alfa – blokkoló szerek ( vagy terazozin hytrin ) . Levitra nem kell alkalmazni azoknál a betegeknél , akik kezelt szerves nitrátok .

elfelejtett adagot

Levitra meghozatala, ha szükséges, de nem gyakrabban, mint a napi egyszeri , így kimaradt adagot nem kellene .

Overdose

A túladagolás tünetei közé tartozik a fájdalom , a hát, állkapocs , kar, vakság , homályos látás, mellkasi fájdalom vagy diszkomfort érzés, csökkent látás , homályos látás .

tárolás

Szobahőmérsékleten 15-30 C ( 59-86 F) távol a gyerekektől, háziállatok , nedvesség és a napfény.

This entry was posted in Merevedési Zavar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.