Generikus Lipitor olcsón eladó

Lipitor atorvasztatin a koleszterinszint-csökkentő amely korábban alkalmazott magas koleszterinszint kezelésére , illetve kisebb a kockázata a stroke, szívroham vagy más szív- komplikációk betegek koszorúér-betegség vagy a második típusú cukorbetegség.

Atorvasztatin segít tisztázni a káros LDL- koleszterin a vérből , és korlátozza a szervezet azon képességét , hogy létre új LDL koleszterin szintjét. Így segíthet megelőzni az érelmeszesedés és a szívbetegségek , feltételek vezethet érrendszeri betegség, szívinfarktus , stroke.

Adagolás és az irány

Vedd naponta egyszer szájon át vagy anélkül is bevehető. Atorvastatine kell bevenni teli pohár vízzel.
A leggyakrabban adagja felnőtteknek 10 mg naponta egyszer.
A leggyakrabban adagja gyermekeknek 10 és 17 éves kor között 10 mg naponta egyszer.
Segítségével atorvasztatin gyermekek kevesebb, mint 10 éves kor nem ajánlott, és adagot kell meghatározni a háziorvos .
Megjegyzés : ez az utasítás az itt bemutatott csak felülvizsgálatra. Nagyon szükséges, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt . Ez segít, hogy a legjobb eredményt.

óvintézkedések

A cukorbetegek , pajzsmirigy mirigy , vesebetegség vagy izombetegség néha szükség további vizsgálatok előtt vagy alatt atorvastatin kezelés mivel a dózis módosítására lehet szükség. Ne használjon nagy mennyiségű alkoholt a gyógyszer szedése alatt , mert ez ronthatja a káros hatásait a gyógyszer a májra . Atorvasztatin nem alkalmazható terhesség alatt , egyre terhes vagy szoptató nélkül az orvos tanácsát. Ne használjon Atorvastatin szoptatás előtt nem orvos engedélyével.

ellenjavallatok

Atorvasztatin nem megengedett, hogy emberek, akik májbetegség vagy tisztázatlan eredetű, kóros májfunkciós értékek . Ne használja, ha szedi a HIV proteáz inhibitor (pl. ritonavir) , itrakonazol vagy mibefradil . Szintén atorvasztatin ellenjavallt, ha Ön túlérzékeny az olyan alkatrészek ezt a gyógyszert , terhes vagy szoptat.

Lehetséges mellékhatás

Ezek közé tartozik minden típusú allergiás reakció . Egyben a leginkább lehetséges mellékhatások a következők:
izomfájdalom , nyomásérzékenység , illetve gyengeség lázzal vagy influenzaszerű tünetek , vagy
émelygés , agyag színű széklet , hasi fájdalom , hőemelkedés , sárgaság , étvágytalanság , sötét vizelet .
Kevésbé súlyos a következők:
enyhe hányinger vagy hasi fájdalom , gyomorpanaszok, gyomorégés ;
székrekedés , puffadás, gáz ;
orrdugulás ;
viszketés, bőrkiütés ;
fejfájás .
Ha azt tapasztalja, az egyiket ne használja atorvastatin és értesítse kezelőorvosát, mihelyt lehetséges. Szintén konzultáljon orvosával, ha bármilyen mellékhatást , ami nem szokványos .

gyógyszerkölcsönhatás

Atrovastatin léphet a következő gyógyszerekkel : digoxin , eritromicin vagy a klaritromicin , gemfibrozil , vagy fenofibrát , niacin , gombaellenes gyógyszerek , például itrakonazol , flukonazol vagy ketokonazol , gyógyszerek gyengítik az immunrendszert , mint a rák vagy a gyógyszer szteroidok , ciklosporin, szirolimusz, takrolimusz , és más , a HIV és az AIDS gyógyszerek , például indinavir , nelfinavir , ritonavir , lopinavir – ritonavir vagy saquinavir . Szintén fontos megjegyezni, hogy a kölcsönhatás a két gyógyszer nem mindig jelenti azt, hogy abba kell hagynia az egyiket bevette . Mint általában befolyásolja a tudatmódosító szerek hatása , így konzultáljon orvosával arról, hogyan kölcsönhatások kezeli vagy kell kezelni .

elfelejtett adagot

Ha elfelejtette bevenni az adagját időben , kérjük, tegye meg , amint eszébe jut. De ne vegye , ha túl későn, vagy majdnem eljött a következő adag . Ne növelje az ajánlott adagot. Vegye be adagját általában másnap ugyanabban az időben rendszeresen .

Overdose

Tünetei atorvasztatin nem ismert, jól, de a lehető legtöbb tartalmaz súlyos vérnyomásesés és a gyorsabb szívverés. Ha azt tapasztalja, az egyik , vagy bármilyen szokatlan tünetet észlel azonnal hívja orvosát .

tárolás

Szobahőmérsékleten között 59-77 ° F ( 15-25 ° C ), fénytől és nedvességtől , a gyerekek és a háziállatok. Ne használja a lejárta után távon.

This entry was posted in Koleszterin and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.