Generikus Nolvadex olcsón eladó

Nolvadex egy nem – szteroid anti – ösztrogén, amely kompetitíven gátolja az ösztrogén receptorok a célszervek és a tumorok bennük. Fellépését mechanizmusa nem teljesen vizsgálták , bár ismert, hogy egy komplex Nolvadex a receptorral és a kofaktor megjelenik, és mint azt át a sejtmagba hipertrófia megelőzésére a sejtek, amelyek függenek szabályozás ösztrogén.

A hatás a gyógyszeres kezelés tarthat néhány hétig egyszeri adag után . Nolvadex képes ovuláció kiváltására olyan nőknél , ösztönzése gyártása gonadotrop hormonok hipofízis . A férfiak oligospermia növeli koncentrációját luteinizáló hormon és a follikulus – stimuláló hormon , a tesztoszteron és az ösztrogén a vérben a szérum . Nolvadex használják emlőrák kezelésére a nők és a férfiak (különösen a kasztrálás után ), valamint akkor is, amikor azt átterjedhet más testrészek , veserák , melanomák és szarkómák a lágy szövetek ösztrogén receptorokhoz , a rák a petefészek.

Adagolás és az irány

Vedd pontosan ajánlott az orvos , mint az adagolás az Ön állapotától függ . Hosszú kezelés (kb. 2 év) ajánlott . Vegyük ezt a gyógyszert étellel és egy nagy pohár vizet , mint egy adag , vagy oszd meg két ( hozott reggel és este) , nem szabad szétrágni vagy összetörni őket .

óvintézkedések

Ez a gyógyszer növelheti kialakulásának lehetőségét endometrium rák. Betegek, akik kezelik Nolvadex ellenőrizni kell az esetleges rendellenes hüvelyi vérzés , változások a menstruáció , változás a hüvelyi folyás , vagy kismedencei fájdalom vagy nyomás .

ellenjavallatok

Nolvadex ellentmond beteg túlérzékeny ezt a gyógyszert , továbbá a nők, akik Kezelt a kumarin -típusú antikoaguláns kezelésben vagy nők mélyvénás trombózis vagy tüdőembólia a történelem , a terhes vagy szoptató nőknél . Óvatosság szükséges olyan betegek szembetegség ( beleértve a szürkehályog ) , hyperlipidaemia , leukopenia , thrombocytopenia, hypercalcaemia , súlyos thrombophlebitis , thromboembolia ( még a történelemben ) .

mellékhatások

Mellékhatások nem várható. Ha megváltoztatják a kisebb vagy súlyos akkor azonnal tájékoztassa orvosát erről . Által okozott mellékhatások Nolvadex : hőhullámok , émelygés , hányás , súlygyarapodás, rendellenes menstruáció .

gyógyszerkölcsönhatás

Nolvadex képes okozni abnormalitásokat a májban és a vérvizsgálat , így rendszeres ellenőrzése által okozott mellékhatások Nolvadex van szükség. Ha ilyen tünetek például a sárgaság és a vérzés jelenik meg a beteg azonnal kérjen azonnali orvosi segítséget .

elfelejtett adagot

Ha elfelejtette bevenni az adagját időben , kérjük, tegye meg , amint eszébe jut. De ne vegye , ha túl későn, vagy majdnem eljött a következő adag . Ne vegyen be dupla vagy extra dózist . Vegye be adagját általában másnap ugyanabban az időben rendszeresen .

Overdose

Akut túladagolás emberben még nem számoltak be . Metasztatikus daganatos kezelt a maximálisan tolerált adag Nolvadex oldal akut neurotoxikus megnyilvánuló remegés , hyperreflexia, bizonytalan járás és szédülés fordult elő . Ha feltételezi, hogy volt túl sok ez a gyógyszer meg az azonnali orvosi segítséget és keresse fel orvosát.

tárolás

Szobahőmérsékleten 20-25 C ( 68-77 F) .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.