Generikus Propecia olcsón eladó

Propecia finaszterid kezelésére használják hajhullás ( férfi minta ) . Meg kell csak használni felnőtt férfiak . Finaszterid is fel lehet használni, hogy a prosztatarák kezelésére és jóindulatú prosztata- hiperplázia .
A klinikai vizsgálatok során kimutatták, hogy propecia működik mind a korona területén és a hajszálvékony.

Adagolás és az irány

Vegye Propecia szájon át, egy pohár vízzel , étellel vagy anélkül . Kerülje a vágással, zúzással vagy rágás ezt a gyógyszert.
Beszélje meg orvosával vonatkozó megfelelő adagot.

óvintézkedések

Azt megelőzően, hogy Propecia orvosát vagy gyógyszerész ha allergiás a finaszterid vagy dutaszteridet , vagy ha egyéb allergia .
Mivel ez a gyógyszer is felszívódik a bőrön , a nők , akik terhesek vagy teherbe nem manipulálni ezt a gyógyszert.

ellenjavallatok

Propecia nem szabad alkalmazni, a nők és gyermekek , valamint a betegek bizonyította a reakció túlérzékenység finaszterid .

Lehetséges mellékhatás

A leggyakoribb mellékhatások a szédülés , szokatlan gyengeség, álmosság , alvászavar, homályos látás, orrfolyás, vagy problémák ejakuláció .
Hagyja abba a finaszterid és hívja orvost egyszerre , ha ezek közül bármelyik súlyos mellékhatások: pénisz merevedés , ami fájdalmas , vagy tart, 4 órás vagy hosszabb , erős szédülés vagy ájulás .
Egy nagyon súlyos allergiás reakció ritkán fordul elő .
Abban az esetben, azt veszi észre, a hatás nem szerepel itt , forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez .

gyógyszerkölcsönhatás

Tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét minden vényköteles és recept nélkül kapható / növényi termékek használhatja használata előtt ezt a gyógyszert.

elfelejtett adagot

Ha elfelejtett bevenni az adagot , vegye be, amint eszébe jut . Ha látja, hogy közel van az idő a következő adag , hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást . Ne vegye be adagját kétszer.

Overdose

Ha úgy gondolja, hogy túl sokat használják a gyógyszerből kérjen sürgősségi orvosi ellátást azonnal. A túladagolás tünetei általában a mellkasi fájdalom , hányinger, szabálytalan szívverés, és a kábultság vagy ájulás .

tárolás

Tárolja gyógyszereket , szobahőmérsékleten 68-77 ° F ( 20-25 ° C ), fénytől és nedvességtől . Ne tárolja a fürdőszobában . Tartsa távol a gyógyszer kerülhessen gyermekek és háziállatok.

This entry was posted in Men's Health and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.