Generikus Synthroid olcsón eladó

Tartalmaz Synthroid levotiroxin -nátrium , olyan anyag, azonos a pajzsmirigy hormon. Arra használják, önmagában vagy kombinációban diéta pirula kezelésére az elsődleges ( pajzsmirigy ), szekunder ( agyalapi mirigy ) , felsőfokú ( hipotalamusz ) hypothyreosis , szubklinikai hypothyreosis , és az elhízás.

Adagolás és az irány

Az adagot beadni külön . Kövesse az ajánlásait az orvos , ne lépje túl az ajánlott adagot. Vegye be, naponta egyszer 0,5-1,0 órával a reggeli egy pohár vízzel . Bevitele Levothroid és a gyógyszerek ismert, hogy gátolják az abszorpciós kell választani legalább négy órán keresztül. Ne hagyja abba a kezelést anélkül, engedélye az orvos akkor is, ha nem érzi azonnali hatállyal . Lehet, hogy néhány hétig , amíg a gyógyszer kezd cselekedni . Yo szükség lehet Levothroid végéig az élet helyett a pajzsmirigy hormon hiány .

óvintézkedések

Óvatosság kell eljárni, kezelésére kardiovaszkuláris betegségben szenvedők , az idősek , az egyének egyidejű mellékvese elégtelenség .

ellenjavallatok

Synthroid nem használható olyan betegeknél, kezeletlen szubklinikai vagy manifeszt hyperthyreosis , akut miokardiális infarktus, és nem korrigáljuk mellékvese elégtelenség.

Lehetséges mellékhatás

A legvalószínűbb mellékhatások fordulnak elő a fejfájás, álmatlanság , idegesség, vagy ingerlékeny érzés , hiperaktivitás , szorongás , érzelmi labilitás , láz , tachycardia, szívritmuszavarok , hőhullámok , izzadás , változások a menstruációs ciklus , étvágy megváltozása , hasmenés , hányás, testtömeg változása , hajhullás , kipirulás .

gyógyszerkölcsönhatás

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről , növényi termékek és étrend-kiegészítők használata , különösen a kalcium-karbonát ( Oystercal , Caltrate , Citracal ), nátrium- polisztirol -szulfonát ( Kayexalate , Kionex ) , vas -szulfát vas kiegészítés , szukralfát ( Carafate ) , savkötők , amelyek alumínium ( Rulox , Tums , Maalox , Mylanta , Riopan , Amphojel , Gaviscon ) , koleszterinszint -csökkentő gyógyszerek kolesztipol ( kolesztid ) és a kolesztiramin ( questran ), a warfarin , a digoxin, az ösztrogén termékek , cukorbetegség kezelésére használt gyógyszereket , amiodaron , jodid , lítium- , anti- tiroid ágensek , fenobarbitál, rifamicinek , béta-blokkolók , antidepresszánsok és növekedési hormonokat .

elfelejtett adagot

Ha kihagyott egy adagot, vegye be , amint eszébe jut, de akkor nem, ha már majdnem eljött a következő bevitel által a menetrend. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adag . Ne próbálja meg kompenzálni a kihagyott adag pótlására azáltal, hogy egy extra egyet .

Overdose

Túladagolás tünetei szívdobogásérzés , mellkasi fájdalom , remegés , lábikragörcs , zavartság és eltévedés , légszomj, hányás, hasmenés, vagy görcsrohamok szerepelnek. Keresse fel orvosát , ha a sürgősségi jelentkeznek.

tárolás

Szobahőmérsékleten között 59-77 F ( 15-25 C ), fénytől és nedvességtől , a gyerekek és a háziállatok. Ne használja a lejárta után távon.

This entry was posted in Rák, Sebészet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.