Generikus Xenical olcsón eladó

Xenical kezelésére használt elhízás felnőtteknél és 12 éves vagy annál idősebb. Azt is használják, hogy csökkentsék annak kockázatát, miután az előző visszanyerje súly fogyás. Xenical egy gasztrointesztinális lipáz inhibitor. Úgy működik, hogy gátolja az emésztést a zsírok az étrendben és fel kell használni a csökkentett kalóriatartalmú étrend.

UTASÍTÁSOK

Használja Xenical mint az orvos utasítása szerint.

Vegye Xenical szájon át, vagy akár 1 óra múlva minden főétkezés, amely zsír (maximum 3 naponta).
Ha egy étkezés kimarad, vagy nem tartalmaz zsírt, ne vegyen be egy adag Xenical.
Tudod venni Xenical együtt enyhén csökkentett kalóriatartalmú étrend akár 3-szor egy nap. Minden alkalommal, amikor vegye Xenical, az étel nem tartalmazhat több, mint 30%-a zsírból származó kalóriát.
Meg kell venni a multivitamin tartalmú vitaminok A, D, E és K biztosítja a jó táplálkozás. A kiegészítés kell meghozni, legalább 2 órával vagy után vegye Xenical, mint például a lefekvés előtt.
Ha Ön is egy pajzsmirigy-hormon (pl. levotiroxin), ne vegye be 4 órával vagy után Xenical. Kérdezze meg orvosát, ha kérdése van.
Ha az is, hogy a ciklosporin, ne vedd előtt 2 órával vagy után Xenical. Kérdezze meg orvosát, ha kérdése van.
Ha kihagyott egy adag Xenical, pótolja, amilyen hamar csak lehet. Ha már majdnem eljött a következő adag ideje, hagyja ki az elfelejtett adagot és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen 2 adag egyszerre.

ADAGOLÁS

A javasolt adag egy 120 mg-os kapszula szájon át, folyadék minden főétkezés, amely zsír. Nél nagyobb adagokat 120 mg naponta háromszor még nem mutatták ki, hogy egy további előny fogyás.

Meg kell próbálnia, hogy kövesse az egészséges étkezési terv, mint az egyik által kifejlesztett az American Heart Association. Ezt követően étkezési terv segít a fogyásban, miközben csökkenti néhány a lehetséges gastrointestinalis hatások léphetnek fel, miközben Xenical.

This entry was posted in Elhízottság and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.