Generikus Zithromax olcsón eladó

Zithromax egy félszintetikus makrolid antibiotikum eritromicin kémiailag kapcsolódik , amely aktív többsége ellen fajok Gram pozitív és Gram-negatív mikroorganizmusok, például Staphylococcus nemzetség ; S. aureus , S. pneumoiane , S. pyogenes , S. agalactiae, Haemophilus influenzae és parainfluenzae , Moraxela catarrhalis , Bacteroides fragilis , Escherichia coli , Bordetella ssp. , Borrelia burgdorferi , Haemophilus ducreui , Nisseria gonorrhoeae Ø Chlamydia trachomati . In vitro megmutatta aktivitást Legionella pneumophila , Mycoplasma hominis pneumoiae Ø , Helicobacter pylori , Toxoplasma gondii , Ureaplasma urealiticum .

Mint egy makrolid antibiotikum Zithromax gátolja a bakteriális fehérjeszintézist, és megakadályozza a baktériumok növekedését és terjedését. A fertőzések kezelésére a felső és az alacsony légzőszervi ( mandulagyulladás , középfülgyulladás , arcüreggyulladás , tüdőgyulladás ) , húgyúti fertőzések ( húgycsőgyulladás, prosztatagyulladás , méhnyak , adnexitis okozta chlamydia, gonorrhoea, szifilisz korai ) , bélfertőzések , fekély a gyomor és a nyombél .

Adagolás és irányok

Vegye pontosan előírt , és ne hagyja abba a kezelést akkor is, ha jól érzem magam , és a tünetek javultak engedélye nélkül az orvos. Vegye Zithromax tablettát egy nagy pohár vizet. Elkészítéséhez folyékony szuszpenzió formában egy adag csomag Keverjünk össze egy csomag , 2 dl vizet , rázzuk fel, és igyál egyszerre. Ne használja a szuszpenzió készült több mint 12 órával ezelőtt . Tabletta és a felfüggesztés is be lehet venni étellel vagy anélkül , miközben kapszulát kell bevenni éhgyomorra előtt 2 órával , vagy étkezés után .

óvintézkedések

Nincs bizonyíték , ha Zithromax érint a magzat vagy választ ki egy anyatejbe. Ez a gyógyszer kell használni, várandós és szoptató nők , ha várható előny érvényesül potenciális kockázatot a baba .

ellenjavallatok

Túlérzékenység Zithromax és az ehhez kapcsolódó gyógyszerek, mint a azitromicin vagy eritromicin .

Lehetséges mellékhatás

Között mellékhatások lehetnek hasmenés vagy laza széklet , hányinger, hasi fájdalom, hányás , egyenetlen szívverések , étvágytalanság , sötét vizelet, agyag színű széklet , sárgaság , láz , kiütés, bőrpír , fejfájás . Meg kell hívni az orvost , és tájékoztatja az ilyen tünetek, vagy kap azonnali orvosi ellátást igényel .

gyógyszerkölcsönhatás

Zithromax nem ajánlott , hogy alumínium – vagy magnézium alapú savkötők , mint például a Mylanta vagy Maalox mivel csökkentik annak felszívódását a bélben.

elfelejtett adagot

Vegye be a kihagyott adagot, amikor eszébe jut. Ha már majdnem eljött a következő bevitel ugorja meg , és térjen vissza a menetrend .

Overdose

A túladagolás tünetei jelennek meg hányinger , hányás , hasmenés és gyomorpanaszok . Ebben az esetben keresse azonnali orvosi ellátást igényel .

tárolás

Szobahőmérsékleten között 59-77 F ( 15-25 C ), fénytől és nedvességtől , a gyerekek és a háziállatok. Ne tárolja a folyadékot hosszabb, mint 10 nap.

This entry was posted in Antibiotikumok and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.