Generikus Zocor olcsón eladó

Zocor egy koleszterinszint -csökkentő gyógyszert, amely kezelésére használják a magas koleszterin szintjét a vérben. Úgy működik, hogy gátolja a termelés a koleszterin a szervezetben , és így segít megelőzni a feltételeket, amelyek vezethet szívroham , a szívbetegség és a verőerek , stroke és érrendszeri betegség.

Ez a gyógyszer is csökkentheti ezeket a kockázatokat a cukorbetegek , a perifériás érbetegség és a stroke . Használja ezt a gyógyszert alatt alacsony zsírtartalmú diéta, hogy a legjobb eredményt .

Adagolás és az irány

Vegyük ezt a gyógyszert szájon át vagy étkezéstől / tej .
Az ajánlott kezdő adag a Zocor felnőtteknek 20-40 mg naponta egyszer , este . A dózis változhat 4 hetente .
Az ajánlott kezdő adag a gyermekek 10 és 17 év a 10 mg naponta egyszer , este . A dózis változhat minden 4 hét, de nem haladhatja meg a 40 mg naponta. Lányok lehetett menstruálni legalább 12 hónapig a kezelés megkezdése előtt a Zocor .
Gyermek 10 év után orvos engedélyével.
Megjegyzés : ez az utasítás az itt bemutatott csak felülvizsgálatra. Nagyon szükséges, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt . Ez segít, hogy a legjobb eredményt.

óvintézkedések

Azt megelőzően, hogy Zocor konzultáljon orvosával, ha a kórtörténet is : története az alkoholizmus , májbetegségek , súlyos fertőzés , vesebetegség , alacsony pajzsmirigy működését , szívbetegségek , allergia. Megpróbálja korlátozni alkoholfogyasztás , mert növelheti a mellékhatások . Szintén fontos megjegyezni : Zocor növelheti a kockázatot a májproblémák . A kezelés során a Zocor Lehet, hogy korlátozzák az grapefruit vagy grapefruit juice lehet enni, vagy inni (kevesebb, mint 1 liter naponta), mert a grapefruitlé fokozhatja a súlyos mellékhatások.
A nő : Zocor nem alkalmazható terhesség alatt , egyre terhes vagy szoptató . Ne használjon szoptatás előtt nem orvos engedélyével.

ellenjavallatok

Zocor nem , azoknál a betegeknél , akiknél aktív májbetegség vagy tisztázatlan eredetű, tartós a szérum transzaminázok vagy akik bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység ezt a gyógyszert . Terhesség és szoptatás . Az atherosclerosis krónikus folyamat, és a megszüntetése lipid -csökkentő gyógyszert terhesség alatt csak kevés hatással van az eredménye a hosszú távú kezelés elsődleges hiperkoleszterinémia. Képessége HMG -CoA reduktáz mint Zocor csökkentheti a koleszterin és valószínűleg más termékek , a koleszterin bioszintézis út , így a Zocor ellenjavallt terhesség alatt és szoptató anyáknak. Zocor kell beadni a szülőképes korú nők csak akkor , ha az ilyen nők nagyon valószínű, hogy terhes. Ha a beteg conceve a gyógyszer szedése alatt , Zocor azonnal abba kell hagyni , és a beteget tájékoztatni kell a lehetséges veszély , hogy a magzatot

Lehetséges mellékhatás

Ezek közé tartozik minden típusú allergiás reakció . Egyben a leginkább lehetséges mellékhatások a következők:
izomfájdalom , nyomásérzékenység , illetve gyengeség lázzal vagy influenzaszerű tünetek és sötét színű vizelet .
Kevésbé súlyos a következők:
enyhe gyomorfájdalom , gáz, puffadás , gyomorpanaszok, gyomorégés ;
hányinger ;
székrekedés , vagy
hasmenés .
Ha azt tapasztalja, az egyiket ne használja Serevent és tájékoztassa orvosát, amint lehetséges. Szintén konzultáljon orvosával, ha bármilyen mellékhatást , ami nem szokványos .

gyógyszerkölcsönhatás

Zocor kölcsönhatásba olyan típusú gyógyszerek , mint : danazol, gemfibrozil ( Lopid ) , klofibrát vagy fenofibrát ;
niacin , nefazodon , kolesztiramin vagy kolesztipol , warfarin , amiodaron, diltiazem vagy verapamil ;
eritromicin, klaritromicin vagy telitromicin , gombaellenes gyógyszerek , például itrakonazol , flukonazol vagy ketokonazol , gyógyszerek gyengítik az immunrendszert , mint a rák vagy a gyógyszer szteroidok , ciklosporin, szirolimusz, takrolimusz , és mások, a HIV és az AIDS gyógyszerek , például amprenavir , indinavir , nelfinavir , ritonavir , lopinavir – ritonavir vagy saquinavir . Szintén fontos megjegyezni, hogy a kölcsönhatás a két gyógyszer nem mindig jelenti azt, hogy abba kell hagynia az egyiket bevette . Mint általában befolyásolja a tudatmódosító szerek hatása , így konzultáljon orvosával arról, hogyan kölcsönhatások kezeli vagy kell kezelni .

elfelejtett adagot

Ha elfelejtette bevenni az adagját időben , kérjük, tegye meg , amint eszébe jut. De ne vegye , ha túl későn, vagy majdnem eljött a következő adag . Ne növelje az ajánlott adagot. Vegye be adagját általában másnap ugyanabban az időben rendszeresen .

Overdose

Túladagolás Zocor nem veszélyezteti az életet és iclude ilyen tünetek : izomfájdalom és piros vizelet ( a súlyos túladagolás ) . Ha azt tapasztalja, az egyiket azonnal hívja orvosát .

tárolás

Szobahőmérsékleten között 59-77 ° F ( 15-25 ° C ), fénytől és nedvességtől , a gyerekek és a háziállatok. Ne használja a lejárta után távon.

This entry was posted in Koleszterin and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.