Generikus Zyban olcsón eladó

Zyban egy antidepresszáns gyógyszer, amely használt segít bizonyos betegeket a cigarettázás. Zyban booststhe szintje számos kémiai hírvivők az agyban , így azt tapasztalja, hogy csökkent a nikotin megvonási tünetek és a gyengülése a késztetést, hogy a füst.

Adagolás és az irány

Ha az előírtnál Zyban segít a dohányzásról való leszokásban , akkor folytatják a dohányzást , körülbelül hét napon belül elkezdi használni Zyban .
A gyógyszeres kezelés lehet venni diszkréten , így nem egy, hanem az orvos tudnia kell , hogy használja. Vedd orális étellel vagy anélkül . Lenyelni a gyógyszert az egész .
Közös felírt adagolás Zyban 300 mg / nap , 150 mg megadott , naponta kétszer . Ott kell eltelnie , legalább 8 órát egymást követő Zyban adag .
Is használhatja nikotin tapasz, vagy rágógumi segítségével támogatni a dohányzásról való leszokás kezelést.
Megjegyzés : ez az utasítás az itt bemutatott csak felülvizsgálatra. Nagyon szükséges, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt . Ez segít, hogy a legjobb eredményt.

óvintézkedések

Ne használja , ha allergiás bármely összetevője Zyban . Ne használja a gyógyszert , ha terhes , terhességet tervez vagy szoptat . Ne használja , ha bármilyen más gyógyszert tartalmazó bupropion . Ne dohányozzon , ha ezt a gyógyszert , valamint a nikotin bőrtapasz vagy nikotin terméket. Szintén fontos megjegyezni, hogy a Zyban és nikotin tapaszok , valamint növelheti a vérnyomást .

ellenjavallatok

Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a vényköteles gyógyszerek szedése , beleértve : MAO -gátlók , levodopa , teofillin , kortikoszteroidok, lefoglalás gyógyszerek, nyugtatók , vírusellenes szerek, nyugtatók / pszichiátriai gyógyszerek, egyéb antidepresszánsok , benzodiazepinek , szalicilátok , isoniazid , chlolinesterase gátlók , morfin, és az adrenalin -szerű gyógyszerek , ópiátok , kokain , vagy a stimulánsok , a cukorbetegség gyógyszerek, stb Ne feledje, hogy a koffein bevitel növeli annak az esélyét, rohamok ezzel a kábítószerrel.

Lehetséges mellékhatások

A leggyakoribb mellékhatás a szájszárazság és az álmatlanság . Tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen új vagy súlyosbodó tünetek, mint például : hangulat vagy viselkedés , szorongás , pánikrohamok , alvászavar, vagy ha úgy érzi, impulzív , ingerlékeny , izgatott, ellenséges , agresszív , nyugtalan , hiperaktív ( szellemileg vagy fizikailag ) , több depressziós , vagy öngyilkossági gondolatok vagy fáj magad.

gyógyszerkölcsönhatások

Ne szedje Zyban ha szedett monoamino-oxidáz gátló , mint a fenelzin, izokarboxazid vagy tranylcypromine az elmúlt 14 napban . Van számos gyógyszer, amely kölcsönhatásba léphet a Zyban , beleértve, de nem kizárólagosan: amantadin , antipszichotikumok, kortikoszteroidok , inzulin , levodopa , karbamazepin, fenobarbitál , antiarritmikumok , béta – blokkolók és egyéb antidepresszánsok. Szintén fontos megjegyezni, hogy a kölcsönhatás a két gyógyszer nem mindig jelenti azt, hogy abba kell hagynia az egyiket bevette . Mint általában befolyásolja a tudatmódosító szerek hatása , így konzultáljon orvosával arról, hogyan kölcsönhatások kezeli vagy kell kezelni .

elfelejtett adagot

Ha elfelejtette bevenni az adagját időben , kérjük, tegye meg , amint eszébe jut. De ne vegye , ha túl későn, vagy majdnem eljött a következő adag . Ne növelje az ajánlott adagot. Vegye be adagját általában másnap ugyanabban az időben rendszeresen .

Overdose

Tünetei a Zyban túladagolás görcsök, eszméletvesztés , gyengeség , hallucinációk , a gyors szívverés , és a szívroham. Azonnal értesítse orvosát, ha azt tapasztalja, hogy az őket.

tárolás

Szobahőmérsékleten 20-25 C ( 68-77 F) .

This entry was posted in Antidepresszánsok, Dohányzásról Leszokást and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.